in

andy vt's tools & blog

automating lazy
All Tags » error (RSS)

Browse by Tags

  • Inconsisent behavior - v1.2.1.0

    I'm having a bit of sporatic behavior. I had 10 MCE programs get recorded during the day today. I'm using the standard "export to ipod using ffmpeg" profile and using the winform filewatcher. End result is I had 5 of the programs load into iTunes just like they should. The others seem...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by nik on Mon, Dec 3 2007
  • UNABLE TO DETECT THE PLAYING FILE

    I'm new to dvrmsToolkit (1.2.0.9) and also WMC. I just installed Vista Ultimate on a new machine and download a copy of your toolkit to skip commercials. When I record a movie, then play back, I immediately get the message "UNABLE TO DETECT THE PLAYING FILE". Is this a setup issue? I haven't...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by Robotuner on Thu, Nov 8 2007
  • Re: 1.1.0.6 comskip issue...

    I have just had time to work on my MCE machine, and found that I have this same issue, Has anyone solved this, or do I just have to run all comskip processes before I can run the DVRMS Toolbox after the fact, kinda defeats the purpose! LOL
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by Quazione on Fri, Oct 26 2007
  • Re: commercial skip addin problems (vista)

    I am convinced this error is caused by dvrmstoolbox. I noticed the following behaviour on my box: * Everything work great, incl. my VFD * Installs dvrmstoolbox, comercial skip refuses to work. * At the same time my VFD stops to work. * Finds this forum/thread. After a little research i learn that MSAS...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by jlo on Sun, Oct 21 2007
  • Show analyzer failing processing

    I have verified that using the dvr commercial cutter profiles will not complete if "show analyzer" is selected for "preferred analyzer" If I switch it to "comskip" then it works. The log below indicates " No process is associated with this object " in the event...
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by kevin067 on Sat, Oct 13 2007
  • DVRMSToolbox Error..

    Please help... Posted on TGB, but I am getting no replies. Here is the link to my thread, so I dont have to clog up this page with all the information: http://thegreenbutton.com/forums/thread/208682.aspx
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by bnsaflsujt on Sat, Sep 15 2007
  • Re: Unable to get DVRMSToolbox to work with Vista Ultimate

    I am having exactly the same problem.
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by mark on Thu, Aug 23 2007
  • 2869 error in version 1.2.0.8

    I just tried to install the latest Vista version, and got hit with the 2869 error yet again ( I've had the same issue with 1.2.0.6 as well). I've tried disabling UAC, running it as an admin, changing the install directory. I have not tried disabling msi rollbacks as I can't figure out how...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by snoboarder on Tue, Aug 21 2007
  • Errors converting to WMV

    Hi, I was hoping someone could help. When I run the "Cut out commercials, convert to WMV" script through automatic file detection it fails with the following error: Convert DVR-MS to WMV using DVR2WMV Begin conversion of C:\Users\Public\DvrmsToolbox\DTBTemp\Vets in Hong Kong_Sky Three_19_08_2007_10_28_03fileprocess...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by shammo on Sun, Aug 19 2007
  • Re: 2869 for 1.2.0.6....again

    I may have found the culprit. Here's my story on a Vista 64 box, I just switched from a manually installed 1.2.0.7 to the msi for 1.2.0.8: After manually uninstalling 1.2.0.7, and making sure there were no traces left of DTB whatsoever, I got the 2869 error once I tried to install 1.2.0.8. I have...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by juliocgonzales on Tue, Aug 7 2007
Page 4 of 5 (45 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next >
@2008 andy vt
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems