in

andy vt's tools & blog

automating lazy
All Tags » error » Vista64 (RSS)

Browse by Tags

  • Vista x64 and error 80040154

    I've done some searching, and I can't seem to find a solution that works for me for getting rid of the Error 80040154. I'm using Windows Vista Ultimate SP1 x64, with DVRMS 1.2.1.1 and I've been getting this error for the past few days. I've tried registering the dll(s) and it succeded...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by lord xeon on 03-13-2008
  • Re: 2869 for 1.2.0.6....again

    I may have found the culprit. Here's my story on a Vista 64 box, I just switched from a manually installed 1.2.0.7 to the msi for 1.2.0.8: After manually uninstalling 1.2.0.7, and making sure there were no traces left of DTB whatsoever, I got the 2869 error once I tried to install 1.2.0.8. I have...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by juliocgonzales on 08-07-2007
  • Re: 2869 for 1.2.0.6....again

    I may have found the culprit. Here's my story on a Vista 64 box, I just switched to a manually installed 1.2.0.7 to the msi for 1.2.0.8: After manually uninstalling 1.2.0.7, and making sure there were no traces left of DTB whatsoever, I got the 2869 error once I tried to install 1.2.0.8. I have UAC...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by juliocgonzales on 08-07-2007
  • Unable to detect the playing file (Vista 64)

    Hi, does anyone have the commercial skip addin working with vista 64? Here's my install process. Installed using the manual install method. Started MCE and got the Comskip failed error. Ran the DVRMSerrorFIX found in a previous post which corrected the comskip error. (after reboot) Start MCE again...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by swtech on 07-01-2007
Page 1 of 1 (4 items)
@2008 andy vt
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems