in

andy vt's tools & blog

automating lazy
All Tags » comskip » 1.1.0.6 (RSS)

Browse by Tags

  • "The Graph Was Unable to Load the Show"

    I've seen a few references to this error, but no resolution. I had 1.1.0.6 loaded and running perfectly. One day it just stopped working and gave me this message. I can't just live with it b/c every time i try to fast forward it pops that message up and won't let me do anything until I acknowledge...
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by taward on Sun, Jan 13 2008
  • Re: 1.1.0.6 comskip issue...

    By recording, your talking about trying to run comskip on something that is still in the recording process, or trying to run the comskip proccess on an already recorded file, while another recording is taking place in the background, or runinng the comskip proccess on a already recorded file, while MCE...
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by Quazione on Sat, Oct 27 2007
  • Re: 1.1.0.6 comskip issue...

    I have just had time to work on my MCE machine, and found that I have this same issue, Has anyone solved this, or do I just have to run all comskip processes before I can run the DVRMS Toolbox after the fact, kinda defeats the purpose! LOL
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by Quazione on Fri, Oct 26 2007
  • Re: continued 1.1.0.6 problems...

    i have a similar issue after upgrading to 1.1.0.6, previously i was using 1.1.0.4 and everything was fine everything works fine for the most part, the problem as i see it is with the filewatcher and its call (shelling) to comskip for example, last night i recorded damages on FX, i woke up this morning...
    Posted to DVRMSToolbox - XP/MCE (Forum) by yupper on Wed, Oct 3 2007
Page 1 of 1 (4 items)
@2008 andy vt
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems