in

andy vt's tools & blog

automating lazy

Browse by Tags

  • How to (re)install Comskip as a plugin of MCE

    Hi, I use the comskip 80_011 as part of the DVRMSToolbox under Vista. I already had comskip (an older Version which was part of the DVRMSToolbox 1213) successfully installed as a plugin of the windows media center (MCE) and was very lucky using comskip. Thanks to Erik! One day, the MCE asked me that...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by Nobby on Tue, Feb 10 2009
  • Vista MCE addin not responding, but initializes ok in event log?

    I've been using DVRMSToolbox 1.2.1.5 (with ComSkip) successfully to find/skip commercials on Vista SP1 MCE for the past month or so, and it's worked really well - beautiful piece of work! Tonight, however, I noticed that the MCE autocommercial skipping addin had stopped working. DVRMS files are...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by netarc on Thu, Jan 8 2009
  • FileWatcher not using ShowAnalyzer

    All, I've run into a problem with DVRMToolbox FileWatcher and ShowAnalyzer that I'm hoping some of the great minds on this forum might be able to help me with. I've installed a fresh copy of DVRMSToolBox 1.2.1.5, Show Analyzer 0.9.7.290 on 32bit VMC (6.0.6001.18000 - longhorn_rtm.080118-1840...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by Allen C on Fri, Dec 5 2008
  • SOLVED: Comskip has stopped working

    Finally got dTB to work correctly in my Vista Ultimate 64 rig, now Comskip keeps crashing on me. Here's the event log. Any ideas or suggestions to prevent the error? Faulting application comskip.exe, version 1.4.6.0, time stamp 0x4765174f, faulting module comskip.exe, version 1.4.6.0, time stamp...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by pointlisse on Mon, Jul 21 2008
  • Commercial Skip add-in not responding

    I'm using the latest version (1211) for vista (Ultimate 32-bit). Everything installs fine. I've tried uninstalling/re-installing, but no luck. I've turned on debugging everywhere and it shows that it starts up fine when I start media center, but nothing logs (in app log anyway) when a show...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by derekc on Mon, Apr 7 2008
  • Showanalyzer will not work- FIXED

    How does DTB know where to find the SA.exe to run? I installed DTB 1.2.1.0 and it works fine, but always uses Comskip. I paid for registration of SA and I registered it. SA clearly shows it is registered to me and seems to work fine if I manually activate it. I set DTB to use SA as the preferred analyzer...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by Growler on Wed, Jan 9 2008
  • DVR-MS File size

    Hi all, Apologies if this is covered elsewhere - if it is I didnt find it. I have been running the commercial skip for the last month and have just noticed that my recorded files are much larger than they had been previously. Now even smallish movies are too big for a dvd, where I had previously recorded...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by mmoore on Mon, Jan 7 2008
  • Help with converting to mp4

    Hello out there, I am new to Media Center as I have been using Tivo for years but am now using Media Center since it cuts out the need to download the programs. My ultimate goal is to get the program converted to mp4 format w/o the commercials so I can load the programs onto either my iPod or PSP. My...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by tkelly_az on Sun, Nov 4 2007
  • Re: commercial skip addin problems (vista)

    I am convinced this error is caused by dvrmstoolbox. I noticed the following behaviour on my box: * Everything work great, incl. my VFD * Installs dvrmstoolbox, comercial skip refuses to work. * At the same time my VFD stops to work. * Finds this forum/thread. After a little research i learn that MSAS...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by jlo on Sun, Oct 21 2007
  • Re: vista install - latest version

    yes, it will not install. It complains about the .msi file, I get a windows error 2356. I have done the 'manual uninstall' as directed. After a manual install the toolbox gui works fine. I can process a directory perfectly. The commskip function will not work and I get a message with the Vista...
    Posted to DVRMSToolbox - Vista/7 (Forum) by superdog65 on Thu, Oct 4 2007
Page 2 of 7 (61 items) < Previous 1 2 3 4 5 Next > ... Last ยป
@2008 andy vt
Powered by Community Server (Non-Commercial Edition), by Telligent Systems